Leaders Explore – program gratuit de leadership destinat studenților de la UAIC

În această toamnă aveți oportunitatea să aplicați la programul Leaders Explore desfășurat de Fundația Leaders cu sprijinul Conduent până pe 20 octombrie.

Leaders Explore antrenează competențele de leadership ale participantilor prin intermediul a 7 ateliere pe subiectele: mentalitate si valori personale, stiluri de comunicare, managementul energiei, lucru în echipa, leadership, implementarea de proiecte în comunitate și inspirație.

Leaders Explore este primul pas spre dobândirea competențelor cheie de leadership necesare în viitorul parcurs profesional al studenților, printre care se numără: autocunoaștere, gândire critică, self-leadership, inteligență emoțională, abilități de comunicare, lucru în echipă și inițiativă.

Fundația Leaders și Conduent alocă 50 de burse de participare pentru tinerii curioși, proactivi, implicați și pasionați de leadership.
La finalul programului, studenții vor primi o certificare în leadership recunoscută de peste 40 de organizații.

Studenții interesați să afle mai multe detalii și să aplice pentru un loc în „Leaders Explore” powered by Conduent sunt invitați să acceseze: 
www.leaders.ro/iasi