Refacere activitate didactică sem. 1, 2023-2024

Refacere activitate didactică

Cererile de refacere a activității didactice la disciplinele nepromovate de semestrul 1 din an anterior se trimit titularilor respectivelor discipline (NU secretariatului!), prin email, în perioada 02-08.10.2023.

Formularul de cerere se poate descărca de pe site-ul Facultății de Litere, de la https://litere.uaic.ro/cereri-si-formulare/.

IMPORTANT!

  • NU se trimit cereri în afara intervalului stabilit, 02-08.10.2023.
  • NU este necesară primirea unui aviz scris la cerere, studenții avînd nu doar obligația, ci și dreptul de a participa la activitatea de refacere. Prin aceste cereri, titularii de discipline vor avea evidența studenților care își refac activitatea la respectivele discipline în vederea participării la evaluare.
  • În primele două săptămîni ale semestrului 1, titularii de discipline vor comunica, la curs, în Fișa disciplinei și/sau pe Teams, formele și componentele activității de refacere.
  • Participarea la evaluarea din ianuarie-februarie 2024 este condiționată de îndeplinirea cerințelor de refacere comunicate de către fiecare titular de disciplină în parte. Studenții care nu își refac activitatea didactică în cursul semestrului 1 nu vor putea participa la examenele de evaluare din ianuarie-februarie 2024.
  • Studenții reînmatriculați și repetenți NU se înscriu la refacerea activității. Aceștia figurează în catalogul seriei curente și au exact același regim – inclusiv în privința obligațiilor didactice – ca studenții din seria curentă, adică anul în care s-au reînmatriculat/pe care îl repetă.