Refacere activitate didactică – semestrul 2

Refacere activitate didactică – semestrul 2

Cererile de refacere a activității didactice la disciplinele nepromovate de semestrul 2 din an anterior se trimit titularilor respectivelor discipline (NU secretariatului!), prin email, în perioada 14.02.22-22.02.22. NU trimiteți cererile în afara intervalului stabilit. Formularul de cerere se poate descărca de pe site-ul Facultății de Litere (https://litere.uaic.ro).

După ce ați trimis titularului de disciplină cererea de refacere a activității didactice, vi se vor comunica datele de acces la clasa de pe MT pe care se desfășoară activitatea, fie prin mesaj individual, fie printr-unul colectiv. În următoarea etapă, veți afla formele și componentele activității de refacere.

Participarea la examenul de restanță din iunie 2022 este condiționată de îndeplinirea condițiilor de refacere comunicate de titularul de disciplină. Studenții care nu își refac activitatea didactică în cursul semestrului 2 nu vor putea participa la examenele de restanțe.

Studenții reînmatriculați și repetenți NU se înscriu la refacerea activității din semestrul curent. Aceștia figurează în catalogul seriei curente și au exact același regim – inclusiv în privința obligațiilor didactice – ca studenții din seria curentă, putînd, în condițiile în care nivelul de îndeplinire a obligațiilor didactice le permite, să participe si la examenele din sesiunea de drept. Cu alte cuvinte, studenții reînmatriculați și cei repetenți au atît drepturile, cît și obligațiile colegilor din anul în care s-au reînmatriculat/pe care îl repetă.