Licență și Disertație Septembrie 2023

Examenele de licența și disertație destinate studenților care au beneficiat de burse Erasmus+ în anul universitar 2022-2023 și studenților care, din motive întemeiate, nu au putut finaliza situația școlara, vor avea loc pe data de 4 septembrie 2023.

Examenele se vor desfășura cu prezență fizică, în sălile Facultății de Litere; Programarea candidaților pe comisii și a sălilor se va face pînă pe 3.09.2023, pe site-ul Facultății.

Înscrierile se vor face online în perioada 30-31 august 2023.

 Studenții vor trimite, până la data de 31.08.2023, un mesaj email la adresa licenta.litere.uaic@gmail.com la care vor atașa actele necesare pentru înscriere.

Studenții care îndeplinesc condițiile de participare (dosarul de înscriere complet și, dacă este cazul, actele medicale doveditoare) la examenul de licență sau disertație din sesiunea special vor primi confirmarea în intervalul 1-2.09.23.

Acte necesare:

  • lucrarea de licenţă/disertaţie avizată de coordonatorul ştiinţific şi însoţită de declaraţia de autenticitate (îndrumătorul trebuie să semneze ambele documente în locul indicat). Declarația de autenticitate va fi inserată la finalul lucrării. Lucrările se listează pe o singură față și trebuie să fie broșate, nu legate cu arc. Lucrarea va conține și prima pagină a raportului TURNITIN, cu procentul de similitudine și semnătura profesorului coordonator.
  • fișa de înscriere
  • fotocopie certificat de naștere
  • fotocopie carte de identitate