Refacere activitate didactică, 2022-2023

Refacere activitate didactică

Cererile de refacere a activității didactice la disciplinele nepromovate de semestrul 1 din an anterior se trimit titularilor respectivelor discipline (NU secretariatului!), prin email, în perioada 26.09.-3.10.2022. NU trimiteți cererile în afara intervalului stabilit. Formularul de cerere se poate descărca de pe site-ul Facultății de Litere (https://litere.uaic.ro/cereri-si-formulare/). În primele două săptamîni ale semestrului 1, titularii de discipline vă vor comunica formele și componentele activității de refacere.

Participarea la examenul de restanță este condiționată de îndeplinirea condițiilor de refacere comunicate de către fiecare titular de disciplină în parte. Studenții care nu își refac activitatea didactică în cursul semestrului 1 nu vor putea participa la examenele de evaluare din ianuarie-februarie 2023.

Studenții reînmatriculați și repetenți NU se înscriu la refacerea activității. Aceștia figurează în catalogul seriei curente și au exact același regim – inclusiv în privința obligațiilor didactice – ca studenții din seria curentă. Cu alte cuvinte, studenții reînmatriculați și cei repetenți au atît drepturile, cît și obligațiile colegilor din anul în care s-au reînmatriculat/pe care îl repetă.