Refacere activitate didactică

Cererile de refacere a activității didactice la disciplinele nepromovate de semestrul 1 din an anterior se trimit titularilor respectivelor discipline (NU secretariatului!), prin email, în perioada 27.09.-3.10.2021. NU trimiteți cererile în afara intervalului stabilit. Formularul de cerere se va putea descărca de pe site-ul Facultății de Litere.

După ce ați trimis titularului de disciplină cererea de refacere a activității didactice, vi se vor comunica formele și componentele activității de refacere.

Participarea la examenul de restanță este condiționată de îndeplinirea condițiilor de refacere comunicate de titularul de disciplină. Studenții care nu își refac activitatea didactică în cursul semestrului 1 nu vor putea participa la examenele de restanțe din februarie 2022.

Studenții reînmatriculați și repetenți NU se înscriu la refacerea activității. Aceștia figurează în catalogul seriei curente și au exact același regim – inclusiv în privința obligațiilor didactice – ca studenții din seria curentă, putînd, în condițiile în care nivelul de îndeplinire a obligațiilor didactice le permite, să participe si la examenele din sesiunea de drept. Cu alte cuvinte, studenții reînmatriculați și cei repetenți au atît drepturile, cît și obligațiile colegilor din anul în care s-au reînmatriculat/pe care îl repetă.

Pentru detalii suplimentare, vă rog să revedeți mesajele mele anterioare referitoare la refacerea activității didactice.